Post by vedingproddebttepf on Mar 6, 2022 13:49:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi rohkem ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Animal Kingdom: Coin Raid 2022 version ▞▞▞
Olen seda mängu mänginud ja nautinud, kuid pärast uue telefoni (pixel 6) saamist ei installita seda telefoni, olen proovinud Google'i soovitusi proovida seda alla laadida, kuid miski ei aidanud. vaadake teemat, suur tänu
Animal Kingdom: Coin Raid Äventyr knrp
Mäng meeldis.... täna nõudis uuendust... uuendusnupul klõpsates viib mind Google Play poodi... siis hakkab jama.. on ainult esitusnupp, uuendust pole. Nüüd ei laadita mängu üldse. Ei vaja värskendust, lihtsalt parandamist? Lol
Teie mängus on palju vigu, esiteks ei lase see mul sisse logida, teiseks hangub kogu aeg ja kolmandaks pooleks ajast ma vaevalt auhindu ei saa
Täname, et vastasite minu arvustusele nii kiiresti. Enamik arendajaid ei häiri. Ootasin paar päeva ja sain teie mängu mängida. Mul oli probleem selle külmutamisega, kuid mitte piisavalt, et mind minema ajada. Mäng meeldis mulle väga, võib-olla liigagi! Mul on kahju, et pidin liigse kulutamise tõttu mängimise lõpetama! Haha Sinu poolt ei olnud mingit kõrgsurvetaktikat. Mulle lihtsalt meeldis mäng nii väga, et ma ei tahtnud lõpetada! Kui tuleb päev, mil saan seda kontrollida, tulen tagasi! Ma hakkan sind igatsema!Lol
Ma ei saanud isegi mängu avada. Laeb kuni 99% ja jääb sinna külge. Null tärni antaks, kui see oleks valikuvõimalus
Armastan seda mängu, aga eile jäin sellest väga hulluks, olin kogunud 230 käiku, langenud 200-ni, lülitasin selle televiisori vaatamiseks välja, lülitasin selle hiljem uuesti sisse, arvake ära, mul oli ainult 35 käiku, mis see on kõike??? Täna olin salvestanud 7 eset, et täita oma saar ja liikuda järgmisele, koputanud nugale ja sain ainult ühe eseme, palun lahendage see, sõber, armastan seda mängu
Ma just täna laadisin mängu alla ja see meeldis. Kahjuks proovisin teist korda uuesti mängima pääseda ja see on lihtsalt 99% laetud.
Mäng ütleb mulle pidevalt, et uuenda, lähen värskendama ja värskendusnuppu pole. Kui ma näidendit taban, see ütleb. Ma pean värskendama. Lihtsalt teeb sama. Armastan seda mängu enne seda.
Rakendus külmutab pidevalt meie sulgemise. Auhinna saamiseks ei pea te kunagi ülesandeid täitma ja kui 4 miljoni eest ühe täitsin, suleti rakendus ega saanud preemiat.
Mängul pole tegelikku eesmärki ega mõtet, imo. Aga see ei olnud väga tüütu reklaamide ega p2w asjadega.
Ma muudan oma vastust, see ei sobi iga kord, järsku iga kord, kui lähen oma tasuta asju tooma ja mängin mängu, et saada rohkem tasuta asju, see lülitub välja kogu aeg, kui olen möödas ja peate inimestele natuke tagasi andma tasuta asjad, mida nad kaotavad iga päev, kui mängite, kui olen vihane ja ootan head vastust
Külmutatud ja ei liigu, olen isegi mängu kustutanud ja uuesti installinud, kuid see läheb lihtsalt samale ekraanile ja jääb külmutatuks
See on lõbus mäng, kuid ma pole nüüd kaks päeva saanud rakendust avada. See toimib nagu selle laadimine, siis peatub see tundideks 99% juures. Olen rakenduse desinstallinud ja uuesti installinud, et täpselt samasse kohta kinni jääda. Oleks palju lõbusam, kui saaksin seda päriselt mängida.
Teine osa, mida enamik t8mesi ei laadita, on siis, kui mängite snake Cupi minimängu ja saate vaadata lisa ühe korra, siis peate maksma naeruväärselt palju kalliskive, et jätkata või kaotada kõik. Peaksite saama vähemalt džiipida seda, mille olete juba võitnud. Rumal.
See on palju nagu mündimeister, kuid minu arvates parem. See on lõbus & suur ajaraiskaja.
See on hea mäng vabal ajal mängimiseks, kuid see külmub pidevalt ja millal ma pean rakendusest lahkuma ja see võtab mul energiat külmunud keerutusest? Ka energia on meeletu 5 energiat tunnis? Kas sa oled tõsine?
Mulle meeldib mäng, kuid lisakaartidest pole võimalust vabaneda, teised mündimängud kasutavad neid energia saamiseks uuesti.
Hea mäng, kuid pidevalt külmub
Alustuseks tõusete tasemeni üsna lihtsalt, kuid mida edasi lähete, läheb see mängurahaks rohkem maksma, välja arvatud juhul, kui olete valmis päris raha kulutama. See on hea mäng aja veetmiseks.
Laadib 99% ja ütleb, et ühendus katkes, kui ühendus on korras.
Mäng kas ei laadita või jookseb sageli kokku. Vaatasin reklaame, et saada auhindu, kuid iga kord, kui reklaam lõppeb, jookseb mäng kokku ja preemiat ei anta. See, mis võinuks olla nauditav mäng, on rikutud liiga paljude tehniliste probleemide tõttu.
Mulle meeldib seda mängu mängida, kui see töötab korralikult. Nagu teisedki, laadib see 99% ja siis lööb mind välja. Ma isegi desinstallisin selle ja installisin uuesti. Sama probleem.
Tegelikult väga lõbus mäng. Minu ainus etteheide oleks energiasüsteemis. Olemasolevate energiaallikate puudumine piirab mänguaega äärmiselt. Kuid nüüd, kui olen ehitanud umbes 20 saart, ei lae mäng üle 99 protsendi. Seda tuleks ilmselt uurida.
See on lõbus, kui see töötab, kuid viimasel ajal ei saa ma isegi 4 minutit ilma külmumiseta mängida, loodan, et nad saavad selle varsti parandada, ma pean oma punktid saama
Suurepärane mäng, kuid seda ei värskendata. Palun paranda
Tahaks anda sellele 5 tärni, kuid see külmub pidevalt, nii et siis pean mängust lahkuma ja kaotan oma mündid ja keerutused!!!!! Palun lahendage see probleem.
8/10 Plussid -Lihtne kontseptsioon -Tegelaseks saab valida erineva soo -võitmiseks ei pea maksma -Reklaame vähe tegelased, mida alguses valida - Peab hävitama inimeste saared isegi siis, kui teil pole Facebooki (see on siis, kui olete häbelik ega taha seda teha) - Pole lugu
täiesti hämmastav mäng..ülilõbus.. Soovitan soojalt.. pole ülearu lolle reklaame, mida oleks sunnitud vaatama... Ma armastan seda mängu..
suurepärane mäng ja ajaveetmise viis
Ei saa värskendada, loodan, et saate selle parandada
Olen seda mängu mänginud juba mitu kuud ja olen teadnud, et see külmub mitmel korral. See on äärmiselt masendav, sest selle külmutamise ajaks kaotate mängu jooksul kogutud raha. Olete öelnud, et proovite jätkuvalt vigadest vabaneda, kuid tundub, et midagi ei parane. PALUN paranda mängu
Dynamons World የሚና ጨዋታዎች ung
Ma naudin seda mängu, kuid täna ei saa ma seda laadida. See saavutab 99% ja aegub.
See on hea mäng ja ma mängin seda palju, kuid hiljuti seda ei värskendata ja ma ei saa seda enam mängida. Mis on jama
Lõbus, kui see töötab. Palju vigu, mida tuleb välja töötada. Laadimine võtab kaua aega .. ja veel 1 asi. Kaardikomplekte on võimatu täita.
Ma armastan seda mängu!!! Kuid iga kord, kui proovin rakendust avada, läheb see ainult 99% -ni. Kui üldse avatakse, kulub umbes 10 korda. Nii et kui ma ei saa mängu avada. Ma kaotan järgmise nädalapäeva boonuse, see on masendav.
Mulle meeldib see mäng, kuid tänast värskendust ei installita, nii et ma ei saa enam mängida. Imelik
Mäng külmub pidevalt!! Olen just kaotanud kõik oma mündid ja energia, mille võitsin! Pole õnnelik 😒
Mäng töötas mõne minuti korralikult, kuni valisin 70 energia pakkumise saamiseks Facebooki sisse logida, siis laadis see kuni 99% ja jäi sinna lõpmatuseni kinni. Ootas peaaegu 5 minutit ilma muutusteta. Rakenduse sundsulgemine ja taasavamine ei teinud midagi. See lihtsalt teeb sama asja, kui proovib rakendust avada.